Personlig udvikling

Er du projektleder ?

Med et personligt udviklingsforløb får du hjælp og sparring til at nå dine mål som projektleder – altid med udgangspunkt i dig, dine behov og dine aktuelle arbejdssituation.

Sammen skaber vi overblik over dine mål og hvad der forhindrer dig i at opnå dem, personlige så vel som faglige. Du vil blive præsenteret for relevante redskaber, værktøjer og metoder til at overkomme forhindringerne.
Vi følger din udvikling og holder fokus på fremdrift igennem forløbet.

Vi starter forløbet med en analyse af dine nuværende og når forløbet er slut, får du en personlig udtalelse om dine kompetencer og fremskridt undervejs i forløbet.

Er du leder?

Der følger et stort ansvar med lederrollen og er du ny i rollen eller har dit ansvarsområde ændret sig kan det være svært at navigere i hverdagens kompleksitet og prioritere tid og indsatser rigtigt.

Vi designer et udviklingsforløb så det passer specifikt til din situation og dine mål hvad enten de er personlige eller for dit ansvarsområde.

Vi starter forløbet med en analyse af dine nuværende situation og kortlægge dine mål for dig selv, din afdeling og dine medarbejdere.
Når forløbet er slut, får du en personlig udtalelse om dine kompetencer, dine ever til at indfri dine mål og dine resultater undervejs i forløbet.

I mit arbejde benytter mig af klassiske ledelsesværktøjer sammenholdt med coaching og bæredygtigt performance.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe

Personlig udvikling og coaching er et spørgsmål om tillid og du er altid velkommen til at ringe og høre mere om hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde dig i din situation.

Anne: aml@lagerberg.com
Bo: bcl@lagerberg.com