Om os

Om Lagerberg

Lagerberg Rådgivning bygger på mere end 20 års brancheerfaring og har siden 2019 leveret helhedsorienteret rådgivning inden for bæredygtig byggeri og bygningsdrift.

Vores vision

Vores vision er at fremme bæredygtighed i hele bygningens levetid, fra første idé til endt levetid.
Det gør vi ved at gøre bæredygtighed helt konkret, så vi kan sætte handling bag.

Værdier

Værdi og mening
Vores arbejde skal skabe værdi og vores indsats skal give mening. Det gælder både for os selv og vores samarbejdspartnere.
Vi overvejer derfor altid om vi er den rette til opgaven, inden vi indgår en samarbejdsaftale. Og er vi ikke den rette, så forsøger vi altid at hjælpe kunder videre i vores netværk.

Kvalitet
Vi stiller høje krav til byggeriets projektmateriale, udførsel, materialehåndtering og dokumentation. For vi ved at fejl er både lettere og billige at rette, jo tidligere vi finder dem og i sidste ende får vi en bygning af højere kvalitet.
Vi arbejder målrettet med kvalitetssikring af eget arbejde og søger kontinuerligt at forbedre kvaliteten af vores leverancer igennem interne kontrolprocesser.

Udvikling
Udvikling er en grundsten i den bæredygtige udvikling. Vi prioritere derfor at deltage i både udvalgsarbejde, innovationsprojekter og bestyrelsesarbejde i startupvirksomheder.

Samarbejde
Vi indgår faste strategiske samarbejder med virksomheder som grænser op til vores fagområde. På den måde kan vi tilbyde ydelser inden for et langt bredere område end vores eget.

Bo Christian Lagerberg

Jeg tilbyder samarbejde, rådgivning og sparring for bygherrer, ejendomsinvestorer og SMV-entreprenører.

Altid med afsæt i ærlighed, tillid og stærk faglighed.

Mine erfaringer fra over 30 år i branchen hvor jeg har bidraget i byggeriet som håndværker, leder, ejer og iværksætter giver mine samarbejdspartnere brede velfunderede beslutningsgrundlag.

Min indstilling til projekterne er helhedsorienteret med fokus på totaløkonomien i opgaverne. Det enkelte projekt bør altid betragtes bæredygtigt. Når projektet designes skal der være øje for enkeltheden – jo enklere et projekt er – jo bedre er totaløkonomien og dermed bidrages der positivt til den miljømæssige bæredygtighed.

Jeg tilbyder udvikling af forretningsmodeller både i forbindelse med realisering af større komplicerede projekter og virksomheders ønske om konkurrencefordel når klimaloven rammer Danmark.

Om Anne

En ejendom er mest vær når den fungere i dagligdagen.
For Anne fungere en ejendom når der er rum for kerneopgaven, når der er rart at være, når driften kører økonomisk forsvarligt og ikke mindst skal ejendommen påvirke klimaer mindst muligt.
I sit arbejde trækker Anne på kompetencer og erfaringer inden for byggeri, digitalisering, ejendomsdrift og ledelse.
Hun fokusere på at skabe løsninger som sætter handling bag strategiske målsætninger

 

 

 

 

.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe

Vi tror på at dialog er vejen frem. Så tøv ikke med at ringe til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig, om dine planer

Anne: aml@lagerberg.com
Bo: bcl@lagerberg.com