Om os

Om Lagerberg

LAGERBERG er en loyal samarbejdspartner inden for ESG, bæredygtighed og grøn omstilling.
Vi bygger på mere end 30 års brancheerfaring fra byggeriet og har siden 2019 indført bæredygtighed som en naturlig del af en helhedsorienteret rådgivning.

Værdier

Værdi og mening
Arbejde skal skabe værdi og vores indsats skal give mening. Det gælder både for os selv og vores samarbejdspartnere.

Vi overvejer derfor altid om vi er den rette til opgaven, inden vi indgår en samarbejdsaftale. Er vi ikke den rette, så forsøger vi altid at hjælpe kunder videre i vores netværk.

Kvalitet
Kvalitet er omtanke og grundighed. Noget som vi vægter højt i vores eget arbejde og når vi auditere andres.

Tilsyn, granskninger, kvalitetssikring og ikke mindst opfølgning er noget vi tager seriøst.

Udvikling og innovation
Udvikling er en grundsten i grøn omstilling og det ligger i LAGERBERG’s DNA.

Vi deltage i udvalgsarbejde, innovationsprojekter og bestyrelsesarbejde i startupvirksomheder.

Tillid og samarbejde
Tillidsfulde samarbejder er afgørende for succes.
Det er afgørende at vores samarbejdspartnere kan stole på vores ord, kompetencer og holdninger.

Vi indgår faste strategiske samarbejder med virksomheder, som vi har tillid til og som grænser op til vores fagområde, så vi kan tilbyde bredde og kvalitet i vores leverancer.

Bo Christian Lagerberg

Jeg tilbyder samarbejde, rådgivning og sparring for bygherrer, ejendomsinvestorer og SMV-entreprenører.

Altid med afsæt i ærlighed, tillid og stærk faglighed.

Mine erfaringer fra over 30 år i branchen hvor jeg har bidraget i byggeriet som håndværker, leder, ejer og iværksætter giver mine samarbejdspartnere brede velfunderede beslutningsgrundlag.

Min indstilling til projekterne er helhedsorienteret med fokus på totaløkonomien i opgaverne. Det enkelte projekt bør altid betragtes bæredygtigt. Når projektet designes skal der være øje for enkeltheden – jo enklere et projekt er – jo bedre er totaløkonomien og dermed bidrages der positivt til den miljømæssige bæredygtighed.

Jeg tilbyder udvikling af forretningsmodeller både i forbindelse med realisering af større komplicerede projekter og virksomheders ønske om konkurrencefordel når klimaloven rammer Danmark.

Om Anne

Branding, konkurrenceevne, produktinnovation, lovgivning eller fremtidssikring. Der kan være mange grunden til at introducere en strategisk tilgang til bæredygtighed i virksomhedens.
Med den rigtige tilgang, er der potentiale for at gøre en forskel for virksomheden, samfundet og miljøet.

Som Sustainability Partner, kan Anne hjælpe med at konkretisere ”bæredygtighed” i den kontekst I operere i, så I bliver klædt på til at træffe de rigtige beslutninger for virksomhedens fremtid.
Anne prioritere loyalt og tillidsfuldt samarbejder med udvalgte virksomheder, for hvem en fuldtids ESG/bæredygtighedschef ikke er realistisk.

Drivkraften er at sætte handling bag bæredygtighed og skabe resultater for- og sammen med samarbejdspartnere og sammen øger muligheden for succes.

Om Jacob

 Jacob har flere års erfaring med LCA-vurderinger herunder indhentning af dokumentation, screening af produkter, dialog med producenter og underleverandører

Derudover har Jacob gennemført uddannelsen som DGNB-konsulent og kender krav til LCA-vurderinger hvad enten den indgå i bygningscertificering eller dokumentation i forbindelse med bygningsreglementets krav.

Uddannelse
Jacob er uddannet Cand. Scient/kemiker fra Aarhus Universitet med speciale i uorganiske materialer og metallers egenskaber.

 

 

 

 

 

 

.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe

Vi tror på at dialog er vejen frem. Så tøv ikke med at ringe til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig, om dine planer

Anne: aml@lagerberg.com
Bo: bcl@lagerberg.com